Historian om Magic Lines Tattoo

Den magiska resan från begynnelsen, då Magic Lines Tattoo föddes. Det hela tog form i slutet av 80-talet då Inge och jag (Bosse) hade slagit våra kloka ihop.
Virvlarna började rotera och vi bestämde oss för att ta det här med kroppskonst på allvar. 29 januari 1990 kl 15.00 blev något att minnas. Då slog vi upp dörrarna till Magic Lines för allmänheten. Vi blev uppmärksammade i massmedia, total över förväntningarna. Tv, bikertidningar, dagspress och veckotidningar, medierna gjorde reportage om oss om vartannat. Det i sig bidrog bland annat till att vi blev etablerade väldigt fort. Vilket innebär en hel del ansvar gentemot våra kunder och tatueringssverige tillsammans med de redan etablerade studios som fanns runt om i landet. Så redan tidigt 90-tal drog vi igång SPT (Sveriges professionella tatuerade) vi kämpade för en större säkerhetsmarginal när det gäller hygien, konstnärlig kompetens och socialt ansvar.

Samtidigt reste vi vida runt på olika mässor och evenemang, detta gjorde att vi fick ett enormt brett nätverk inom branschen. Vi for runt både nationellt och internationellt, vi blev prisbelönta på en internationell nivå som uppskattas både av yrkesfolk och våra kunder. Under resans gång har vi haft äran att följa evolutionen på många sätt, trender, design, tekniskt inom yrket (våra liv). Väldigt mycket har hänt på både gott och ont.

Jag fortsatt att driva Magic Lines men på ny adress. Jag flyttade studion till Västerås centrum där hela konceptet med tatuering har fortsatt och fortsätter sin utveckling på alla plan. Jag tog steget tillsammans med Eva och öppnade studion med butik i Västerås centrum. Eva har med tiden byggt upp ett bra koncept med kvalitetsprodukter, både gällande smycken och kläder. Utbudet förnyas och växer hela tiden och det gör att det alltid kommer nya produkter. Piercingsmycken har varit med sen start och Evas kunskaper om olika material är helt otroliga. Med åren har Eva byggt upp ett stort utbud av piercingsmycken.

To be continued..

bosse-inge
Bosse & Inge1997 splittrades dessa två själar och flög åt olika håll.

Hygien har alltid stått högst på listan för oss på Magic Lines.

Genom åren har utvecklingen gått framåt med ett tempo man inte kunde föreställa sig. Kunskaper har vi fått genom kurser på bl.a Karolinska sjukhuset med hudläkare. Vi har även deltagit vid flertalet föreläsningar och kurser inom hygien (steriliseringsteknik) genom åren, både internationellt och nationellt. Så vi vet att sterilisering, steril hantering och steril arbetsteknik är otroligt viktigt. Vi har genom åren hållit en policy att våra kunder ska känna sig trygga hos oss. Genom att vi arbetar med steriliseringsutrustning av toppkvalité. Vakuum B autoklav är just nu det vassaste på marknaden, även det som krävs. (Fråga oss gärna så berättar vi mer.) All utrustning som används under tatuering steriliseras i denna, som dessutom revalideras och sportestas regelbundet.
Våra magiska linjer bygger fortfarande på hygien, konstnärlig kompetens och socialt ansvar. Hos Magic Lines kan man få unika tatueringar. Vi diskuterar gärna fram idéer, som vi sen kan använda till att få fram en dekorativ tatuering till dig, som med magins krafter visar sin förtrollade styrka i en virvlande resa år efter år.

Mvh // Bosse

magiclines-vasteras
Magic Lines TattooKöpmangatan 5 , 722 15 Västerås